Logo De Meestoof

Het kan weer:
streekproducten afslaan op de veilingklok!

Vanaf aanstaande woensdag vinden de streekproductenveilingen in de veiling van Sint-Annaland weer plaats. Ook dit zesde seizoen kunnen bezoekers de lekkerste Thoolse streekproducten kopen op afslag. De veiling is als toeristische attractie voor jong en oud niet meer weg te denken van het eiland Tholen.
Veiling
Producenten en leveranciers van Tholen en uit Zeeland zorgen iedere week voor verse seizoensgroenten en -fruit waaronder aardappelen, aardbeien, kersen, appels en rood fruit. Ook zilte streekproducten zoals lamsoren en zeekraal komen aan bod. Daarnaast worden ook eerste klas gerookte paling, eieren, koekjes, babbelaars, mosterd en bloemen uit de streek geveild door de veilingmeester. Nieuw in het assortiment is de geitenkaas van Thoolse bodem.

Neem plaats in de authentieke bankjes van de veiling en sla een goede prijs af voor dat ene streekproduct! In de zomermaanden wordt elke woensdagochtend en -middag geveild. We veilen vanaf 4 juli t/m 15 september 2018 op alle woensdagen om 11.00 uur en om 14.00 uur. Voor groepen van meer dan 20 personen veilen we op aanvraag ook buiten deze tijden en buiten het seizoen.
Streekproducten
Enkele van onze arrangementen waarbij een bezoek aan De Meestoof en de streekproductenveiling worden gecombineerd:

Beleef de Streek van Roosevelt

Beleef de Streek van Roosevelt
Samen met brasserie-restaurant Huys van Roosevelt in Oud-Vossemeer en de Streekproductenveiling in Sint-Annaland bieden wij u het arrangement ‘de Streek van Roosevelt’ aan. Dit arrangement laat u kennismaken met het eiland Tholen. De voorouders van de oud-presidenten van Amerika, Theodore en Franklin Delano Roosevelt en diens echtgenote Eleanor Roosevelt zijn afkomstig uit Oud-Vossemeer. Tijdens dit dagje uit maakt u onder andere een wandeling door de …
Meer lezen

Bezoek De Meestoof en ga op Zeehondensafari!

Arrangement
Genieten van rust en ruimte? Het kan nog in Sint-Annaland, een bruisend dorpje aan de Oosterschelde. Om veelzijdig Zeeland en in het bijzonder het eiland Tholen te kunnen ontdekken hebben wij een gevarieerd arrangement voor u samengesteld. - Streekproductenveiling Ontvangst met koffie en Zeeuwse bolus in de veiling. Producenten en leveranciers uit Tholen, Zeeland en de Brabantse Wal zorgen iedere week …
Meer lezen
facebook twitter instagram
MailPoet