Bierensstraat 6, 4697GE Sint-Annaland
Het is zaterdag 9:31Sorry, wij zijn nu gesloten

Rondleiding met lokale gids – Beleef & Proef Sint-Annaland

Wie Sint-Annaland bezoekt kan niet om de grote jachthaven heen. Deze getijdehaven ligt aan de Krabbenkreek en is direct verbonden met de Oosterschelde, het grootste Nationale Park van Nederland. De jachthaven en haar faciliteiten zijn bijzonder populair. Het geeft Sint-Annaland een levendige dynamiek.

Naast de jachthaven heeft Sint-Annaland zoveel meer te bieden. Het is een van de levendigste en bedrijvigste kernen van het eiland Tholen. Het sociale leven wordt versterkt door de vele verenigingen die het dorp heeft. De saamhorigheid tussen de inwoners is groot.

Met ‘Beleef & Proef Sint-Annaland’ willen we je kennis laten maken met Sint-Annaland. Een enthousiaste dorpsgids laat je tijdens een rondwandeling door het dorp de mooiste plekjes zien en vertelt allerlei bijzondere verhalen. Je leert de inwoners (hier Stallanders genoemd) kennen en je kunt ook typische lekkernijen uit het dorp of de streek proeven. Ook een bezoekje aan de oudste molen van Zeeland hoort erbij. Vanuit de molen heb je prachtige vergezichten over het dorp en de Krabbenkreek.

Waar wacht je nog op?! Meld je aan voor de rondleiding en laat je verrassen!

Data en tijdstippen rondleidingen

In de maanden juli en augustus iedere zaterdagmiddag om 14 uur. Andere dagen en tijdstippen (voor bijvoorbeeld groepen) in overleg.

Aanmelden

Aanmelden kan via: rondleiding.sint-annaland@outlook.com.
Geef bij aanmelding de dag, aantal personen en nationaliteit door.

Kosten

De kosten bedragen € 5 per persoon. Deze contant voldoen bij de gids. Een consumptie en iets lekkers erbij is inbegrepen.

Vertrek- en eindpunt

De rondleiding begint en eindigt bij Streekmuseum De Meestoof.