Bierensstraat 6, 4697GE Sint-Annaland
Het is woensdag 20:16Sorry, wij zijn nu gesloten

Het kan weer: streekproducten afslaan op de veilingklok!

Vanaf woensdag 4 juli vinden de streekproductenveilingen in de veiling van Sint-Annaland weer plaats. Ook dit zesde seizoen kunnen bezoekers de lekkerste Thoolse streekproducten kopen op afslag. De veiling is als toeristische attractie voor jong en oud niet meer weg te denken van het eiland Tholen.

Het kan weer: Thoolse streekproducten afslaan op de veilingklok!

Producenten en leveranciers van Tholen en uit Zeeland zorgen iedere week voor verse seizoensgroenten en -fruit waaronder aardappelen, aardbeien, kersen, appels en rood fruit. Ook zilte streekproducten zoals lamsoren en zeekraal komen aan bod. Daarnaast worden ook eerste klas gerookte paling, eieren, koekjes, babbelaars, mosterd en bloemen uit de streek geveild door de veilingmeester. Nieuw in het assortiment is de geitenkaas van Thoolse bodem.

Neem plaats in de authentieke bankjes van de veiling en sla een goede prijs af voor dat ene streekproduct! In de zomermaanden wordt elke woensdagochtend en -middag geveild. We veilen vanaf 4 juli t/m 15 september 2018 op alle woensdagen om 11.00 uur en om 14.00 uur. Voor groepen van meer dan 20 personen veilen we op aanvraag ook buiten deze tijden en buiten het seizoen.

Onze arrangementen waarbij een bezoek aan De Meestoof en de streekproductenveilingen worden gecombineerd:

Streekproductenveiling

https://www.demeestoof.nl/ontdek-tholen/arrangement

https://www.demeestoof.nl/ontdek-tholen/toeren-met-een-solex-en-streekproducten-veilen

https://www.demeestoof.nl/ontdek-tholen/streek-roosevelt