solex

Voor de oudere generatie is het een stukje jeugdsentiment, voor jongeren is het gewoon een prachtige ervaring. Lekker toeren op een ouderwetse Solex, met z’n tweetjes of met een hele groep over het eiland Tholen. Tijdens deze 3 (!) uren durende tocht maakt u een stop bij de Streekproductenveiling om heerlijke, verse streekproducten te scoren.

Streekveiling-3 In samenwerking met SolexVerhuurTholen bieden wij u dit leuke arrangement aan. Na een tocht op de Solex door het Thoolse landschap schuift u in de veilingbankjes om de juiste prijs af te slaan voor de heerlijkste streekproducten. Producenten en leveranciers uit Tholen, Zeeland en de Brabantse Wal zorgen iedere week voor verse en lekkere seizoensgroenten zoals asperges, aardbeien, uien, appels, peren en rood fruit. Daarnaast worden ook echte Thoolse producten zoals boluslikeur, Oosterscheldepaling, kasproducten en bloemen uit de regio geveild. De veilingen worden geleid door een eigen veilingmeester.

De eerste veiling staat gepland voor 25 mei 2016 (vanaf 14.00 uur). Daarna vindt de veiling elke woensdag om 11.00 en 14.00 uur plaats. Het seizoen loopt tot en met half september.

3 uur Solex rijden + Streekproductenveiling: € 37,- p.p.

Neem contact met ons op voor meer informatie.