Bierensstraat 6, 4697GE Sint-Annaland
Het is donderdag 11:39Sorry, wij zijn nu gesloten

Toeren met een Solex en streekproducten veilen

solex

Voor de oudere generatie is het een stukje jeugdsentiment, voor jongeren is het gewoon een prachtige ervaring. Lekker toeren op een ouderwetse Solex, met z’n tweetjes of met een hele groep over het eiland Tholen. Tijdens deze 3 (!) uren durende tocht maak je een stop bij de Streekproductenveiling om heerlijke, verse streekproducten te scoren.

Streekveiling-3 In samenwerking met SolexVerhuurTholen bieden wij jou dit leuke arrangement aan. Na een tocht op de Solex door het Thoolse landschap schuif jij in de veilingbankjes om de juiste prijs af te slaan voor de heerlijkste streekproducten. Producenten en leveranciers uit Tholen, Zeeland en de Brabantse Wal zorgen iedere week voor verse en lekkere seizoensgroenten zoals aardbeien, uien, appels, peren en rood fruit. Daarnaast worden ook echte Thoolse producten zoals likeurtjes, babbelaars en mosterd geveild. De veilingen worden geleid door een eigen veilingmeester.

De eerste veiling vond plaats in 2016. Daarna vond en vindt de veiling elke woensdag om 11.00 en 14.00 uur plaats. Het seizoen loopt van juli tot en met augustus.

3 uur Solex rijden + Streekproductenveiling: € 37,- p.p.

Neem contact met ons op voor meer informatie.