Bierensstraat 6, 4697GE Sint-Annaland
Het is donderdag 12:29Sorry, wij zijn nu gesloten

Escaperoom ‘De kelder van De Meestoof’

Mogen we je opsluiten?

Zoek je een leuk uitje en houd je wel van een beetje uitdaging? Boek dan de spiksplinternieuwe escaperoom ‘De kelder van De Meestoof’ in Sint-Annaland! Leuk om samen met je vrienden, familie, gezin of collega’s te doen. Plezier gegarandeerd!

De escaperoom bevindt zich in Streekmuseum De Meestoof en is uniek in de regio. Via de trap in de toren ga je naar beneden en betreed je een van de vele kelders onder het voormalige gemeentehuis van Sint-Annaland.

De escaperoom zit boordevol wetenswaardigheden over de streek. Je ontdekt onder andere de verhalen van de bevrijding, komt alles te weet over de meekrapteelt op Tholen en testen we je Zeeuwse woordenkennis. In de escaperoom is het aan jou om alle puzzels, raadsels en logische verbanden te achterhalen en op te lossen. Je hebt 60 minuten de tijd om te ontsnappen. Natuurlijk kun je er te allen tijde uit, want we kunnen je zien en horen zodat we waar nodig ook wat aanwijzingen kunnen geven.

Groepsgrootte en leeftijd

De escaperoom is geschikt voor groepen tot maximaal 5 á 6 personen. Aanbevolen minimumleeftijd 16+. Jongere deelnemers graag in combinatie met minimaal 2 personen van 16+.

Prijs

€ 85,- per escape, ongeacht de groepsgrootte.

Reserveren Escaperoom
LET OP: wij zijn op zondag en maandag gesloten.
Toestemming gebruik gegevens *