Bierensstraat 6, 4697GE Sint-Annaland
Het is donderdag 10:44Sorry, wij zijn nu gesloten

Stem op uw favoriete Zeeuwse boek!

unnamed‘Truien bij de Vleet’ is een Zeeuws boek over een Zeeuws onderwerp. Door twee Zeeuwse schrijvers geschreven, met foto’s van Zeeuwse fotografen. Met medewerking van een Zeeuwse vormgeefster en redacteur en een Zeeuwse distributeur. Bovedien is dit boek ook nog eens gedrukt door een Zeeuwse drukker. Geen boek is méér geschikt om dit jaar de Zeeuwse Boekenprijs te winnen!

Ook de vrijwilligers van Streekmuseum De Meestoof hebben hun medewerking en expertise met de makers gedeeld. Daarom is het extra leuk om te horen dat dit boek door de vakjury van de Zeeuwse Boekenprijs is genomineerd voor de shortlist. Uit de 86 inzendingen is ‘Truien bij de vleet’ geëindigd bij de laatste vijf: een bijzonder resultaat! Er is echter ook nog een Publieksprijs te vergeven. Hiervoor vragen de makers uw medewerking. Breng uw stem uit voor de Zeeuwse Publieksprijs en help ‘Truien bij de vleet’ aan de overwinning!

U kunt uw stem uitbrengen op:
www.pzc.nl/extra/boekenprijs
‘Truien bij de vleet’ is nummer 62.

Hoe gaat het in zijn werk?
Iedereen kan één stem per persoon uitbrengen. Meer stemmen uit één gezin is toegestaan, maar je moet wel per persoon met je eigen personalia stemmen. Let op: als er bijvoorbeeld 500 stemmen vanaf één IP-adres komen dan trekt de organisatie er weer 499 stemmen af.

Stemmen via de post kan ook. Stuur vóór 01 november een kaartje naar:
PZC-publieksprijs
Postbus 5046
4380 KA Vlissingen

Meer info is te vinden op www.zeeuwsevisserstruien.blogspot.nl