Bierensstraat 6, 4697GE Sint-Annaland
Het is vrijdag 18:13Sorry, wij zijn nu gesloten

Bouwjournaal 23 december 2019

De bouwers zijn inmiddels met Kerstvakantie, maar we mogen zeer tevreden zijn met wat er tot nu toe is gerealiseerd. De staalconstructie is geplaatst en daarmee is de vorm van het atrium al enigszins zichtbaar. Voor de vakantie is nog een begin gemaakt met het aanbrengen van de dakgordingen, na de vakantie zal ook het dak van het atrium worden aangebracht.

Het platte dak gedeelte ter plaatse van de keuken/receptie is voor de vakantie dicht gemaakt, inclusief isolatie en dakbedekking.

In de voormalige koffiekamer zijn de frames voor de binnenwanden van de garderobe en toiletten geplaatst.

Het is niet de meest gunstige tijd van het jaar om een bouwproject te starten, maar ondanks de vele regen zijn we blij met de vorderingen.

Achter de schermen worden de nodige voorbereidingen getroffen voor het hervatten van het werk in het nieuwe jaar. Met de installateur zijn we bezig om de installatietekeningen te maken en te controleren. Begin januari zal de installateur van start gaan met de aanleg van leidingen in de ruwbouwfase.

De commissie inrichting heeft een mooie tekening gemaakt voor de keuken en de receptie. Hierover zijn gesprekken gevoerd met Bruynzeel Keukens, zij hebben een mooie aanbieding gemaakt met een forse bijdrage in de sponsoring hiervan!

Daarnaast is de commissie fondsenwerving nog steeds actief om gelden binnen de te halen voor andere inrichtingen die we ook graag willen realiseren.

Kortom, veel activiteiten op diverse fronten, waarvan we de resultaten in het nieuwe jaar zeker gaan zien.