Bierensstraat 6, 4697GE Sint-Annaland
Het is dinsdag 9:41Sorry, wij zijn nu gesloten

Feestelijke afsluiting vrijwilligersmiddag

Feestelijke-afsluiting-vrijwilligersmiddag

Tijdens de gebruikelijke vrijwilligersmiddag op de woensdag voorafgaand aan de opening van het museumseizoen worden onze vrijwilligers bijgepraat over de nieuwe exposities en andere wijzigingen.

Nadat ze zelf de nieuwe prachtige exposities bewonderd hadden keerden ze terug voor een drankje in de koffiekamer. Hier wachtte hun nog een prettige verrassing. Rabobank Oosterschelde had € 80.000,- beschikbaar gesteld voor verenigingen binnen de regio die zich voor de RaboClubkascampagne   hadden ingeschreven.

De educatiegroep had een doel bedacht voor de evtentuele opbrengst hiervan en het museum ook ingeschreven. De leden van de Rabobank Oosterschelde mochten  maximaal 5 stemmen uitbrengen op verenigingen die ze wel een extraatje gunden. Tot ieders verrassing stapte om 16.00 uur Rabobank ambassadeur Niels van Oudenaarde de koffiekamer binnen met een blanco cheque en vertelde de aanwezigen dat Streekmuseum De Meestoof op de achtste plek was  geëindigd van de 280 deelnemende verenigingen. We mogen maar liefst €782,85 tegemoet zien! Joelle Blonet van de Educatiegroep nam de cheque in ontvangst en legde de aanwezigen uit wat met dit bedrag gedaan wordt.

Feestelijke-afsluiting-vrijwilligersmiddag-groot-2Feestelijke-afsluiting-vrijwilligersmiddag-grootFeestelijke-afsluiting-vrijwilligersmiddag-groot-cheque-rabobank-oosterschelde-2 Feestelijke-afsluiting-vrijwilligersmiddag-groot-cheque-rabobank-oosterschelde Feestelijke-afsluiting-vrijwilligersmiddag-groot-cheque-rabobank-oosterschelde-1