Bierensstraat 6, 4697GE Sint-Annaland
Het is maandag 7:06Sorry, wij zijn nu gesloten

Beleef de Streek van Roosevelt

Samen met brasserie-restaurant Huys van Roosevelt in Oud-Vossemeer en de Streekproductenveiling in Sint-Annaland bieden wij u het arrangement ‘de Streek van Roosevelt’ aan. Dit arrangement laat u kennismaken met het eiland Tholen.

De voorouders van de oud-presidenten van Amerika, Theodore en Franklin Delano Roosevelt en diens echtgenote Eleanor Roosevelt zijn afkomstig uit Oud-Vossemeer. Tijdens dit dagje uit maakt u onder andere een wandeling door de dorpskern van het dorp Oud-Vossemeer en bezoekt u de expositie in het Roosevelt Informatiecentrum. Daarna reist u af naar Sint-Annaland waar u de Streekproductenveiling en ons museum bezoekt.

Arrangement

  • U wordt bij Huys van Roosevelt ontvangen door een gids. Tijdens het nuttigen van een kopje koffie/thee met Zeeuwse bolus geeft de gids u een korte inleiding over het voormalig eiland Tholen, de streek waar u te gast bent. Daarna neemt de gids u mee voor een culturele dorpswandeling met bezoek aan het Roosevelt Informatiecentrum. Het Rondje Roosevelt wordt afgesloten met een lunch bestaande uit typische streekgerechten.
  • Na de lunch vertrekt u voor een bezoek naar de veiling in Sint-Annaland. Daar kunt u onder de bezielende leiding van de veilingmeester zelf verse en verrassende streekproducten kopen. Tijdig afmijnen op de veilingklok is echt een sport voor koopjesjagers.
  • Aansluitend op deze unieke ervaring bezoekt u ons museum. In het museum ziet u hoe het leven in de Streek van Roosevelt er in vroeger jaren uitzag.
  • Als afsluiting van de dag reist u terug naar Huys van Roosevelt voor een diner.

Prijzen en algemene informatie

  • De prijs voor dit arrangement is 77,50 euro p.p. inclusief een glas huyswijn of Rooseveltbier bij het diner.
  • Naast alle hierboven omschreven zaken is er ook een consumptie in het horeca-gedeelte in het atrium.
  • Dit arrangement kan in principe het hele jaar door van maandag t/m zaterdag worden geboekt voor groepen van minimaal 6 personen.
  • In verband met het bezoek aan de Roosevelt-expositie, de veiling, het streekmuseum en de reservering van het restaurant dient u uw boeking tijdig vast te leggen.

Reserveren

Reserveren van dit arrangement kan via 0166-652901. Bij geen gehoor: 06-22826192 of stuur ons een e-mail via info@demeestoof.nl.