Bierensstraat 6, 4697GE Sint-Annaland
Het is zaterdag 10:44Sorry, wij zijn nu gesloten

Start toeristische streekproductenveilingen

start-veiling

Wethouder Hommel gaf gisteren de aftrap van het nieuwe seizoen van de streekproductenveiling. Er worden dit seizoen meer dan tweeduizend bezoekers verwacht.

Naast de opening van het seizoen werd ook de nieuwe Stichting Streekproductenveiling Tholen. Het bestuur van deze stichting bestaat uit voorzitter Arie v.d. Zwan, secretaris Rianne Verhees-Pleune, penningmeester Piet van Dijke en de bestuursleden Cees van Liere en Lies Hage. Na de toespraakjes door de wethouder en Arie v.d. Zwan toasten de aanwezigen op het nieuwe seizoen.

Hoewel de streekproductenveiling gisteren  pas officieel van start ging  werd afgelopen maandag al de duizendste bezoekster in het zonnetje gezet. Dit aantal werd behaald door de promoreizen in februari, diverse bezoeken van touroperators en de grote belangstelling voor de veiling tijdens de fietstocht Buurten bij de boer op tweede Pinkersterdag.

Tijdens de veilingen kunnen bezoekers bieden op streekproducten als aardappelen, aardbeien, paprika’s, paling en bloemen afkomstig van Tholen of de Brabantse Wal. De veiling vindt elke woensdag om 11.00 en 14.00 uur plaats. Het seizoen loopt tot en met half september.