Bierensstraat 6, 4697GE Sint-Annaland
Het is dinsdag 9:02Sorry, wij zijn nu gesloten

50 jaar of 50 jaar getrouwd?

Gratis naar De Meestoof

Wie dit jaar 50 jaar getrouwd is of wie in 1973 geboren is, krijgt op zaterdag 28 oktober gratis toegang tot De Meestoof in Sint-Annaland. 1973 is voor het streekmuseum voor Tholen en Sint Philipsland ook een bijzonder jaar. Toen werd het museum opgericht. Vanwege dit gouden jubileum worden er extra activiteiten gehouden. Op 28 oktober staat tijdens de openingsuren – van twee tot vijf uur – het jaar 1973 centraal.

De echtparen die in 1973 een trouwfoto lieten maken, kunnen nu weer op de foto. Er is een fotograaf die de paren in of bij het museum zal vereeuwigen. De foto’s worden later, tijdens de Winterfair op 15 december bij De Meestoof, ten toon gesteld. Op 28 oktober is er ook de jaargang 1973 van De Eendrachtbode in te zien.  

Als ‘geldig toegangsbewijs’ voor het museum worden echtparen gevraagd hun trouwboekje mee te nemen, de halve eeuwelingen hun identiteitskaart. Op het vertonen van de papieren krijgen ze een attentie.

Dit is de laatste dag dat u ons museum kunt bezoeken, want we zijn tijdelijk gesloten tot 27 december. Daarna zijn we tot en met de eerste week van januari 2024 weer geopend, voordat we het museum gaan herinrichten voor het nieuwe museumjaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *